Zepros Restauration

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The chosen dishes of Christophe Hay

Chief executive of the Bessé Signature Group, Christophe Hay takes hold of the urban and colorful design of architect Philippe Maidenberg to launch the new restaurant of the Hôtel Bel-Ami, Les Mots passants*. There, assisted by Christian Mve Sho, he offers a short and fresh menu that changes 4 times a year, to the rhythm of seasons. It is made from carefully selected quality ingredients, like Annie Bertin of the Ferme de Biot, in Vende, between Fougères and Rennes, for the organic season vegetables; Vincent Doucet, Breton fisherman or the Sicaba co-op at the heart of the bourbonnais bocage for the organic meats. Lunch menus 21 and 29 €, wines from 28 € to 90 €. Brunch from 11 A.M to 3 P.M Saturdays and Sundays.

*The Passing Words, 7-11, rue Saint-Bene 75006 Paris

Les mets choisis de Christophe Hay

Chef exécutif du Groupe Bessé Signature, Christophe Hay s’empare du décor design, urbain et coloré de l’architecte Philippe Maidenberg pour lancer la nouvelle table de l’Hôtel Bel-Ami, Les Mots passants*. Là, secondé par Christian Mve Sho, il y propose une carte courte et fraîche, qui change 4 fois par an, au rythme des saisons et à partir de produits de qualité rigoureusement sélectionnés, tels Annie Bertin de la Ferme de Biot, à Vende’, entre Fougères et Rennes, pour les légumes bio de saison ; Vincent Doucet, pêcheur breton ou encore la coopérative Sicaba au cœur du bocage bourbonnais pour des viandes bio. Formules du déjeuner à 21 et 29 €, carte des vins de 28 € à 90 €. Brunch de 11 heures à 15 heures le samedi et le dimanche.

*7-11, rue Saint-Bene 75006 Paris